plenty of comments

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for sharing plenty with us!


2008-09-24

dawn at hötorget

Playing with reflections in the water of the Orfeus fountain
Hötorget (map) 26 July 2008

5 comments:

Kiwi said...

Jag försker klura ut hur du tog den här läckra bilden :)

stromsjo said...

Praktiskt taget mitt i orfeus-skulpturgruppen med kameran mycket nära vattnet... ;) Det var för sent egentligen, dvs gryningen hade hunnit för långt för min smak så jag fick gräva i de mörkaste vrårna.

Pia K said...

Coolt!

Järnladyn said...

Snyggt, mycket snyggt.

(Försöker låta bli att klaga på de röda siffrorna i hörnet, du har visst hört det förut.)

stromsjo said...

Enda anledningen till att jag hamnade med kameran mitt inne bland fötterna på skulpturgruppen var att det började bli på tok för ljust för min smak när lördagsmorgonen grydde. Fast därinne såg jag en mörk vrå.

Konstruktiv kritik är välkommen, Järnladyn, och även om det är skoj att få beröm så utvecklas man nog mer av att höra om vad som kan bli bättre! Typ röda siffror, kanske... ;)

plenty more from Stockholm, Sweden - click on photos to enlarge!